MENIU

Anda Adam se marită! SURPRIZĂ: Cum arată viitorul soț

Anda Adam
Anda Adam
Anda Adam

Dupa ce in luna octombrie a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Sorin, Anda Adam a dezvaluit ca nunta va avea loc anul viitor, dar si ca isi doreste sa devina cat mai curand mamica!

La scurt timp dupa ce a inceput o relatie cu Sorin, un tanar foarte aratos din Constanta, Anda Adam a primit deja inelul de logodna si este mai fericita ca niciodata. Invitata aseara in platoul emisiunii „Rai da’ Buni” de la Antena Stars, vedeta a dezvaluit ca nunta va avea loc anul viitor si ca isi doreste foarte mult un copil, intrucat simte ca acest lucru este singurul care implineste cu adevarat o femeie.

“Anul viitor facem nunta. Ma gandeam ca mai repede nu o sa putem veni unii la altii sa cantam, asa ca am programat-o pentru la anul. Eu sunt deja foarte aglomerata cu multe filmari si comcerte, asa ca nu as fi avut timp mai devreme. Stiu deja cum o sa arate buchetul de mireasa, am poza cu el in telefon. Nu am superstitii legate de ziua cea mare. Sa ne distram, sa fie bine! Imi doresc sa devin mama! Din punctul meu de vedere, ca femeie, daca nu ai un copil, nu ai nimic. Cred ca scopul nostru maret in viata, singurul, este sa avem un copil”, a declarat Anda Adam, noteaza ADPM

Mai multe articole despre:
Anda Adam