MENIU

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri fără perdea. Ce a îndurat în fosta căsnicie: „Aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit recent calvarul prin care a trecut în timpul fostei sale căsnicii, relatând un episod dramatic în care fostul ei soț i-a pus pistolul la tâmplă. Vedeta a mărturisit că, deși au trecut ani de la acel moment, a reușit să-l ierte, înțelegând că acest comportament era influențat de traume din copilărie.

Studiind psihologia, Bahmuțeanu a reușit să înțeleagă atât motivele din spatele comportamentelor agresive, cât și importanța schimbării propriilor tipare pentru a evita suferința cauzată de astfel de persoane.

Calvarul prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu

Vedeta a subliniat că oamenii atrag în viața lor tipare de persoane care reflectă propriile slăbiciuni sau traume, și că schimbarea interioară este esențială pentru a-ți schimba anturajul. Într-un interviu emoționant, Adriana Bahmuțeanu a rememorat unul dintre cele mai teribile momente ale fostei căsnicii: „Aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci”. Ea a explicat că fostul soț, pe care l-a descris cu trăsături psihopate, avea frică doar de consecințele legale.

„Nu aveam de ales. Eram conștientă că aș putea muri, dar preferam asta decât să continui să trăiesc acel coșmar”, a povestit Adriana. Ea a adăugat că psihopații, deși fac lucruri oribile, se tem de lege și își ajustează comportamentul când intervine autoritatea, lucru pe care l-a observat și în cazul fostului ei soț.

În prezent, Adriana Bahmuțeanu a reușit să depășească acea perioadă și chiar a dezvoltat o relație de prietenie cu una dintre fostele soții ale bărbatului. Aceasta i-a împărtășit că și ea a fost victima violenței sale, fiind la un moment dat strânsă de gât de către acesta. Adriana a concluzionat că mulți oameni își formează comportamentele în funcție de traume din copilărie și că, deși aceștia se schimbă greu, noi avem puterea să ne schimbăm și să alegem ce fel de oameni atragem în viața noastră.

„M-am împrietenit cu a doua fostă soție, cu care acum nu mai are nicio legătură, sunt separați de patru ani, și am discutat și cu ea. Pe ea, de exemplu, a strâns-o de gât. Deci s-a continuat. Până la urmă a convins-o să nu depună plângere și să nu suporte consecința legii.

Oamenii se schimbă foarte greu și mai mult ca sigur tot din copilărie și din istoricul familiei provin aceste manifestări. Nu îi găsesc nicio vină acestui om, decât că la un moment dat atragem în viața noastră oameni care ne determină ori să devenim mai buni, ori la fel de răi sau poate mai răi decât ei”, a completat vedeta.

Astăzi, Adriana Bahmuțeanu este mai puternică și a reușit să înțeleagă că experiențele dificile prin care a trecut au avut un rol important în evoluția sa personală.