MENIU

Așa arătau înainte să le părăsească soții. Acum au devenit bombe sexy și sunt asaltate de bărbați

<p>Transformare spectaculoasă</p>
<p>Transformare spectaculoasă</p>
<p>Transformare spectaculoasă</p>
<p>Transformare spectaculoasă</p>
<p>Transformare spectaculoasă</p>

Au trecut printr-un moment traumatic care le-a schimbat total viața.

Ziua divorțului este un moment-șoc pentru multe femei care decid să se "răzbune" indirect pe foștii soți. Se enervează, se ambiționează să meargă la sală și să facă sport, își schimbă look-ul și devin din nou atrăgătoare.

Londoneza Nadina Knight, de 27 de ani, a fost părăsită de prietenul ei în urmă cu mai mulți ani din cauza faptului că se îngrășase excesiv.

"M-a durut foarte tare că persoana pe care o știam din copilărie mi-a dat papucii pentru că mă îngășasem", a povestit tânăra pentru The Sun. După ce s-a despărțit de Nadine, prietenul ei s-a "cuplat" cu o femeie foarte slabă. Asta a pus capac și Nadine s-a apucat de sport și de slăbit.

"Înainte să îmi dea papucii nu mă deranja că eram grăsuță deoarece aveam încredere în mine. Despărțirea însă m-a făcut să mă uit în oglindă și să vreau să arăt diferit", a povestit britanica.

Schimbarea ei spectaculoasă poate fi văzută mai jos:

Angajata unui supermarket Carol Speight din Sheffield are deja trei copii mari: Bethany, 18 ani, Danielle, 17, și Isabelle 4. Femeia de 38 de ani a decis să devină din nou atrăgătoare după ce a fost părăsită de soț.

"Anul trecut m-am despărțit de Martin, după șapte ani împreună. La momentul respectiv, eram supra-ponderală și leneșă. Dar apoi un prieten m-a provocat să fac exerciții într-un boot camp și m-am schimbat radica", a povestit Carol.

"Acum am din nou încredere în mine, nu mai râde nimeni de cum arăt".

Mai multe articole despre:
divorţ transformare spectaculoasă