MENIU

Cel mai răsfățat cățel! Patrupedul a primit un lanț de 4.000 de dolari din partea stăpânei sale - VIDEO

Iubirea pentru animale nu are limite. O femeie a decis să-i cumpere un lanț de 4.000 de dolari câinelui său cu ocazia zilei de naștere. Tiger s-a răsfățat pe cinste, însă stăpâna lui consideră că este un cadou nesemnificativ în comparație cu atenția și grija oferită de patruped familiei ei.

Povestea câinelui Tiger și a lanțului de aur

O poveste surprinzătoare vine din India, unde Tiger, câinele unei familii a primit un cadou inedit de ziua sa de naștere: un lanț de aur în valoare de 4.000 de dolari. Gestul a devenit viral pe Instagram după ce imaginile au fost postate online.

Sarita Saldanha a făcut un gest inedit din iubire pentru animalul de companie, potrivit stirilekanald.ro. Ea s-a remarcat prin dorința de a răsplăti câinele pentru loialitatea și iubirea necondiționată pe care le-a arătat familiei ei.

Lanțul de aur, care este o bijuterie deosebită pentru un câine, nu este un accesoriu ușor și este o excepție rară în lumea animalelor de companie. Această atenție deosebită pentru Tiger l-a transformat într-un patruped cu o apariție neobișnuit de luxoasă. Lanțul valorează 250.000 de rupii indiene, în jur de peste 4.000 de dolari.

Gestul femeii de a oferi un astfel de cadou câinelui ei a stârnit admirația multora pe rețelele sociale, demonstrând legătura specială dintre oameni și animale într-un mod neașteptat și strălucitor. „Păzește-l bine de acum!”, i-au transmis internauții. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AnilJewellers (@aniljewellersofficial)