MENIU

Un poliţist a călcat o femeie pe trecerea de pietoni! Nu îţi poţi imagina ce a urmat

Incident revoltator pe o strada din centrul orasului, in care a fost implicat un politist din Iasi. Dupa ce a accidentat grav o femeie care traversa regulamentar strada, acesta a rabufnit cu amenintari si acuze asupra victimei care zacea neajutorata pe strada.

O femeie din Iasi, victima a unui accident rutier, a fost tratata intr-un mod revoltator in timp ce zacea neajutorata pe carosabil, dupa ce a fost izbita grav pe trecerea de pietoni. Se intampla luni dupa-amiaza, cand ieseanca in varsta de 31 de ani se intorcea de la serviciu. Aceasta a coborat dintr-un maxi-taxi la statia "Blocuri Pacurari" si s-a indreptat spre trecerea de pietoni din apropiere. Dupa ce a facut trei pasi pe zebra, femeia a fost izbita in plin de un autoturism Volkswagen Golf, care venea dinspre Petru Poni si se indrepta spre Piata Mihai Eminescu, scrie bzi.ro.

"Sotia mea venea de la serviciu cu un maxi-taxi pe ruta 20. A coborat in statie langa Fundatie si a vrut sa traverseze la zebra care e la vreo cinci metri distanta, in zona blocurilor vechi. La putin timp dupa ce a calcat pe trecere, cand era pe banda a doua, a fost calcata de o masina Volkswagen care venea dinspre Pacurari. La volan era un tanar, Alexandru Gheorghiu, care a vorbit foarte urat. Radea de noi ca nu putem sa-i facem nimic, chiar daca a calcat-o pe sotia mea. Ne-a spus ca este politist si nu avem ce sa-i facem ca rezolva el totul", a povestit Paul Sagatovici, sotul femeii accidentate.

Mai multe articole despre:
poliţişti accident rutier Iaşi