MENIU

Un bărbat a fost găsit spânzurat într-un tren care mergea pe ruta Mangalia - Oradea

Un bărbat a fost găsit spânzurat, joi seară, într-un tren de călători care circula pe ruta Mangalia - Oradea, vagonul în care a fost descoperit trupul neînsufleţit fiind decuplat de la restul garniturii şi oprit în Gara de Vest din Ploieşti, unde criminaliştii au început cercetările.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Marian Popescu, conductorul unui tren de călători care circula pe ruta Mangalia-Oradea a anunţat, joi seară, autorităţile că în timp ce garnitura staţiona în Gara de Vest din Ploieşti a găsit un bărbat spânzurat în unul dintre vagoane, scrie News.ro

 

PROMOTIE LA eMAG! OFERTELE POT FI GASITE AICI!!!



Vagonul respectiv a fost decuplat de la restul garniturii şi oprit în gară, unde poliţiştii de la Transporturi Feroviare au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Bărbatul a fost identificat, fiind vorba despre un constănţean în vârstă 64 de ani. Trupul neînsufleţit era agăţat cu o sârmă de una dintre ferestrele vagonului. În urma primelor verificări, nu a fost găsit niciun bilet care să explice un gest sinucigaş.

Trenul în care a fost găsit trupul neînsufleţit şi-a continuat drumul către Oradea.

În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă.