MENIU

Un autobuz cu 15 pasageri s-a răsturnat în judeţul Braşov. O persoană a fost rănită

Un autobuz în care se aflau 15 pasageri s-a răsturnat în afara şoselei, sâmbătă dimineaţă, între localităţile braşovene Codlea şi Ghimbav, după ce şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în urma accidentului un pasager fiind rănit uşor şi transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut în jurul orei 09.00, după ce şoferul unui autobuz de transport persoane aparţinând companiei Codreanu şi care face curse locale a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului, scrie Mediafax.ro.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar autovehiculul s-a răsturnat. În autobuz se aflau 15 pasageri şi, din fericire, a fost rănită uşor o singură persoană“, a spus reprezentantul Poliţiei Braşov.

La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu trei ambulanţe, însă a fost nevoie doar de una singură, care a preluat-o pe persoana rănită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, victima acuza dureri la cap şi a fost transportată la spital pentru investigaţii.

Mai multe articole despre:
Braşov autobuz răsturnat