MENIU

Sfârșit crunt pentru un bărbat care vroia să traverseze râul Buzău

Un bărbat din localitatea buzoiană Mărăcineni a rămas captiv aseară între două braţe ale râului Buzău. Omul se întorcea de la balastiera la care lucrează, dar nu a apucat decât să traverseze jumătate din albie, pentru că nivelul apei a crescut brusc. Aşa că s-a refugiat pe o limbă de pământ, unde a fost luat cu o barcă, trei ore mai târziu, de pompieri.

Aurel Mareş trece zilnic prin albia râului Buzău pentru a ajunge la balastiera unde lucrează. Miercuri seară, s-a dezbrăcat şi a pornit să traverseze apa.

Când a realizat că nivelul râului creşte rapid, s-a refugiat pe o bucată de pământ. Pentru că era izolat în mijlocul apei şi nu avea nici telefon la el, Aurel Mareş a strigat după ajutor. După mai bine de două ore, el a fost auzit de un cioban care a sunat la 112.

Aceştia s-au deplasat în zonă cu o barcă gonflabilă şi după aproximativ 30 de minute de luptă cu apele învolburate au reuşit să-l salveze.

Bărbatul a fost adus la mal şi preluat imediat de un echipaj SMURD pentru a se încălzi. Le-a spus pompierilor că a stat aproape trei ore desculţ și fără pantaloni.

Mai multe articole despre:
Buzău video râu albie