MENIU

Panică la noul Mall, din Sibiu. Clădirea a fost evacuată, după ce s-a simțit miros de gaz. 3 pompieri, duşi la spital

Noul Mall din Sibiu a fost evacuat de pompieri. Potrivit acestora, un apel la 112 a semnalat prezenţa unui miros, iar toți oamenii și angajații aflați în interiorul clădirii au fost evacuați. Evacuarea s-a făcut prin alarmă sonoră și voce. Trei pompieri dintr-un serviciu privat au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. 

În jurul orei 22:00, toți oamenii aflați în noul Mall din centrul Sibiului au fost evacuați. Cei aflați la fața locului au spus că ar exista scurgeri de gaze. Pompierii au confirmat că la numărul de urgențe 112 a fost semnalată existența unui miros în interiorul clădirii.

"ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unei situaţii de urgenţă mall-ul din Sibiu. La faţa locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale SMURD şi autospeciala de salvare victime multiple, o autospecială CBRN, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare. Mall-ul a fost evacuat preventiv şi momentan specialişti CBRN evaluează situaţia existentă. Trei persoane de sex masculin din serviciul privat de pompieri au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare", a anunţat ISU Sibiu.

Pe pagina de socializare, reprezentanții Promenadei au scris următorul mesaj: "Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Din cauza unei defecțiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulțumim pentru înțelegere!"

Citiți continuarea pe realitateadesibiu.net

Mai multe articole despre:
mall sibiu