MENIU

Mai mulți deținuți s-au lăudat pe Facebook cu masa lor de Revelion

Mai mulți deținuți s-au lăudat pe Facebook cu masa lor de Revelion
<p>Mai mulți deținuți s-au lăudat pe Facebook cu masa lor de Revelion</p>
<p>Mai mulți deținuți s-au lăudat pe Facebook cu masa lor de Revelion</p>

Doi detinuti, din Pitesti,  au tinut mortis sa le arate celor  de afara  ca le merge bine  chiar si dupa gratii. Dotati cu telefoane mobile, puscariasii nu au ezitat sa imortalizeze momentele din jurul mesei de Revelion.

Fotografiile au fost facute la Penitenciarul Colibasi cu un telefon mobil. In imagini se poate vedea cum doi detinuti, din aceeasi celula, se fotografiaza in diverse ipostaze. Acestia stau in jurul mesei de Revelion dar si cu mai multe pachete de tigari in mana. Pozele au fost facute in noaptea dintre ani si incarcate pe platforma Facebook, in data de 01.01.2014, scrie newscluj.wordpress.com

Sefii Penitenciarului Colibasi au declarat pentru ca a fost demarata inceput o procedura de identificare a detinutilor care s-au fotografiat si au postat imaginile pe facebook.

In penitenciare, utilizarea mijloacelor de comunicare este interzisa inafara de telefonul inchisorii.

Daca cei doi detinuti vor fi identificati, risca sa li se mareasca pedeapsa.

Metodele prin care telefoanele sunt introduse in inchisoare sunt dintre cele mai diverse. Rudele plaseaza detinutilor telefonele la vizite, le introduc in alimente sau le arunca peste gardul inchisorii in timp ce detinutii sunt la orele de plimbare.

La Penitenciarul de maxima siguranta Colibasi, din judetul Arges, sunt peste 800 de persoane incarcerate cu pedepse cuprinse intre 15 ani si detentie pe viata.

Mai multe articole despre:
revelion deţinuţi poze Facebook laudat