MENIU

Elevul cu ADHD din Piteşti a revenit la şcoală

<p>Parchetul din Piteşti, sesizat &icirc;n cazul protestului elevilor &icirc;mpotriva unui coleg de clasă cu ADHD</p>

Elevul din cauza căruia colegii lui au refuzat să intre la ore s-a întors la şcoala din Pitești. El a fost evaluat psihiatric, iar specialiştii urmează să facă recomandări cu privire la modul de consiliere şi integrare. Mama lui a venit şi ea la şcoală, iar elevii i-au acceptat prezenţa, anunţă Realitatea TV.

Revolta de la Şcoala Gimnazială "Ion Luca Caragiale" din Piteşti pare să se fi încheiat chiar dacă elevul diagnosticat cu ADHD s-a întors la cursuri. El a fost evaluat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucureşti şi actele au fost depuse la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

Conducerea şcolii şi a comitetului de părinti speră că vor găsi sprijinul necesar din partea mamei. Aceştia spun că, dacă parinţii îl vor insoţi la ore, copilul va fi liniştit si nu vor mai fi probleme. 

Mama lui George îşi va însoţi fiul la ore timp de o săptămână. Apoi locul ei va fi preluat de un psiholog specialist cu care copilul lucrează deja. Cazul lui a fost intens mediatizat după ce 29 de colegii ai săi au protestat refuzând să mai intre la cursuri timp de trei zile. Copiii îl acuzau de comportament violent, atât fizic cât şi verbal. 

 
Mai multe articole despre:
şcoală elev video ADHD