MENIU

Dragoste interzisă la seminar! Elevul s-a sinucis după despărţirea de profesoara de teologie

Viaţa bate uneori chiar şi scenariile de filme sud-americane. O profesoară de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ a avut, timp de aproape un an, o relaţie cu un elev. Băiatul s-a sinucis după ce s-a despărţit de ea, iar femeia a fost acum arestată pentru 30 de zile. Profesoara este căsătorită cu un preot, are trei copii şi este însărcinată. 

Povestea de dragoste ilegală a intrat în atenţia autorităţilor în noiembrie. Atunci, elevul olimpic a fost dat dispărut. Corpul lui a fost găsit după o săptămână la un baraj din Piatra Neamţ. Se pare că adolescentul a sărit de pe un pod după ce ar fi avut o discuţie telefonică aprinsă cu femeia. Părinţii băiatului au bănuit că între fiul lor şi dascăl e o relaţie nepotrivită. 

Elevul era dat mereu ca exemplu la seminarul din Piatra Neamţ. 


Profesoara de Limba română era detaşată la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ de la o şcoală rurală. După ce au apărut suspiciunile legate de povestea dintre ea şi elev, femeia s-a mutat înapoi. Inspectoratul şcolar a declanşat o anchetă. 

Anchetatorii au verifcat telefoanele tânărului şi dascălului şi, în urma probelor găsite, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. 

Profesoara e căsătorită cu un preot, are trei copii minori şi ar fi însărcinată. Gurile rele spun că elevul ar putea fi tatăl copilului. 

 
Mai multe articole despre:
sinucidere video profesoară teologie