MENIU

Copil mort din cauza unor pastile otrăvitoare pentru şobolani

Copil mort din cauza unor pastile otrăvitoare pentru şobolani

Băieţelul de trei ani din Bacău, intoxicat de la pastilele pentru şobolani, a murit noaptea trecută. Copilul a fost în tot acest timp în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. El, dar şi cei trei fraţi ai săi, au fost internaţi la începutul acestei săptămâni.

Mama copilului a declarat, sfâşiată de durere:"  Va dati seama ce-am simtit, ce simte o mama cand isi pierde copilul. Asa, parca mi-o dat o sageata pe inima, mi-o rupt inima de tot. Toata viata nu mai sunt buna de nimic."

Cei patru copii, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 13 ani, s-au intoxicat cu otravă pentru şobolani luni seara. Tatăl lor a adus mai multe pastile pe care le-a pus în diferite locuri din casă, în speranţa că va scăpa de rozătoare. La scurt timp însă, celor patru micuţi a început să li se facă rău şi au fost internaţi.

Bogdan, unul dintre fraţii copilului mort, s-a simţit si el foarte rău şi a povestit reporterului: "Ti s-a facut rau? Da. Cum ti s-a facut rau? Am inceput sa vomit. Te-au adus la spital? Da. Si ce-au spus doctorii? Au spus ca-s un pic ametit si mi-a pus branula si mi-am revenit. "

Cel mai rău a fost băieţelul de trei ani, care s-a aflat în tot acest timp în comă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el, iar noaptea trecută a decedat.

Medicul pediatru Aurelia Taga a explicat situaţia medicală :" A fost mai tot timpul in coma. In ultima perioada a avut insuficienta de organe multiple".

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău a deschis o anchetă în aceat caz.