MENIU

Caz cutremurător: a rugat o fetiţă să îl ajute cu bagajele, dar apoi a făcut ceva groaznic

O fetiţă de 11 ani a fost violată de un om al străzii. Pentru că acesta se afla în cărucior cu rotile, a păcălit-o pe minoră că are nevoie de ajutor pentru a transporta nişte bagaje.

O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat fără adăpost, aflat în scaun cu rotile. Acesta a atras-o pe copilă ]n clădirea fostului Cazino din Arad, rugând-o să îl ajute să transporte nişte bagaje, scrie presa locală.

"Sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj, un om al străzii aflat într-un scaun cu rotile, a acostat-o pe minora S.D.A., în vârstă de numai 11 ani, în clădirea fostului Cazino de pe Bulevardul General Dragalina, unde, prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut cu aceasta acte sexuale", a precizat procurorul Dan Aurelian Ursu.

Bărbatul a fost reţinut la scurt timp, pe numele lui fiind întocmit un dosar de urmărire penală.

Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a acestuia, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  viol.

"Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile", a adăugat procurorul Dan Aurelian Ursu.