MENIU

Accident mortal pe DN1. Șoferul unei mașini s-a ciocnit cu o ambulanță

Un bărbat de 60 de ani a murit, marţi, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o ambulanţă, pe DN 1, în apropierea localităţii sibiene Avrig, poliţiştii spunând că accidentul ar fi fost provocat de şoferul maşinii, care nu ar fi acordat prioritate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că un autoturism şi o autospecială a Ambulanţei s-au ciocnit pe DN 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig.

Poliţiştii care au ajuns la locul accidentului au constatat că şoferul autoturismului era încarcerat, el decedând la scurt timp.

"Din primele cercetări, se pare că este vorba despre neacordare de prioritate. Şoferul autoturismului a vrut să intre pe DN 1 de pe un drum secundar şi nu a acordat prioritate", a declarat Luciana Balteş.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili toate împrejurările producerii accidentului, pentru că au fost descoperite mai multe urme de frânare, care trebuie explicate. Anchetatorii trebuie să stabilească exact dacă şoferul care a murit este singurul vinovat de producerea accidentului sau a existat o parte de vină şi din partea şoferului Ambulanţei.

Bărbatul care a murit avea 60 de ani şi era singur în maşină în momentul impactului, iar în ambulanţă nu se afla niciun pacient, întrucât autospeciala se întorcea după transportul unui bolnav la un centru de recuperare.

Mai multe articole despre:
şofer ambulanţă DN 1 accident mortal