MENIU

Accident cumplit, în urmă cu puţin timp! O femeie a murit chiar sub ochii fiicei ei

O femeie de 36 de ani a decedat, chiar sub ochii fiicei sale de 14 ani, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o cifă de beton.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp în Mijlocenii Bârgăului, pe DN17.  Un autoturism a vrut să intre pe Drumul Național 17 de pe o stradă lăturalnică, însă nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o cifă de beton. Autoturismul a fost împins câțiva metri buni și a ajuns în rigola de la marginea șoselei.

Femeia de 36 de ani care se afla la volanul autoturismului a rămas prinsă între fiarele contorsionate, având nevoie de ajutorul salvatorilor de la descarcerare pentru a scăpa. Salvatorii au avut nevoie de mai puțin de 10 minute pentru a o scoate pe femeie, timp în care medicii ajunși la fața locului au aplicat manevre de resuscitare.

Deși s-au chinuit mai bine de 45 de minute pentru a o readuce la viață pe femeie, medicii au fost nevoiți să constate decesul. Fiica de 14 ani a femeii, care se afla și ea în autoturism, a reușit să iasă singură din mașină.

„În autoturism era o fată de 14 ani și mama sa de 36. Mama a rămas prinsă între scaunul mașinii, bord și portieră, însă a fost extrasă în mai puțin de 10 minute. Femeia era în stop cardio-respirator, aplicându-se manevre de resuscitare mai bine de 45 de minute. Medicii au fost obligați să declare decesul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Mai multe pe bistriţeanul.ro.

Mai multe articole despre:
accident Bistriţa dramă