MENIU

A câştigat 666 de milioane de lei la păcănele, dar nu primeşte banii

A crezut că s-a îmbogăţit când a văzut că aparatul de joc în care a băgat 20 de milioane de lei i-a dat un câştig de 33 de ori mai mare. Mai exact, 660 de milioane de lei vechi. Bucuria bărbatului din judeţul Mehedinţi nu a durat însă mult. Patronul i-a spus nu îi va da nici un ban pentru că a fost... o eroare.

De trei zile, Virgil Zăroniu (44 de ani) nu mai are linişte. A ”bătut” de zece ori  drumul până la sala de jocuri din sat, să îi convingă pe patroni să-i dea banii câştigaţi la ”păcănele”. Nu a avut însă succes, iar acum a cerut ajutorul Poliţiei.

„Am jucat patru zile la rând, timp în care am pierdut mai bine de 20 de milioane de lei vechi. Într-un final, am dat o carte bună, apoi am dat un dublaj şi mi-a arătat aparatul că am câştigat 660 de milioane de lei. Am încercat să mai dau o dată şi nu a mai vrut aparatul. Atunci am mers la patronul magazinului şi i-am spus să-i anunţe pe cei care au aparatele, să vină să îmi dea banii. Au zis că este eroare şi nu mi-au dat nimic. Când eu bag milioane nu dă eroare, numai când trebuie să ne dea ei nouă este eroare?”, a spus, revoltat, jucătorul din Cerneţi, care încă îşi aşteaptă banii, scrie Click.ro.

Mai multe articole despre:
câştig bani păcănele Virgil Zăroniu aparte