MENIU

Zodia care va avea un Crăciun de coșmar. Va fi singură în zi de sărbătoare!

Horoscop

Una dintre zodii va fi cu adevărat tristă de Crăciun. Aceasta va rămâne singură, căci partenerul de viață îi va spune „adio”, iar familia nu va putea să fie alături de ea. Prietenii, și ei puțini la număr, își vor vedea de activitățile lor, așa că zodia noastră va fi extrem de dezamăgită.

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă se întâmplă, uneori, ca planurile să nu funcționeze exact așa cum ne-am fi dorit. Tocmai de aceea, una dintre zodiile horoscopului va rămâne singură în ziua de Crăciun și nu va avea parte de nicio bucurie.

Zodia care va rămâne singură, în ziua de Crăciun

Astrologii au vești triste pentru nativul Balanță. Persoanele care se află sub acest semn zodiacal vor avea un Crăciun de coșmar și vor rămâne complet singure. 

Pe plan sentimental, Balanțele o dau în bară fix înainte de Crăciun. Relația cu persoana iubită sau mariajul, după caz, reprezintă o cauză pierdută. Specialiștii informează că partenerii de viață ai Balanței fie își fac planuri cu alte persoane, de sex opus sau o gașcă de prieteni, fie pur și simplu aleg să petreacă ziua de Crăciun în compania familiei lor. 


Nici pe planul prieteniei nu stau mai bine Balanțele. Fiecare dintre prietenii săi are cu totul alte planuri pentru Crăciun, planuri în care nativul Balanță nu este inclus sub nicio formă. 

De asemenea, familia nativului Balanță are și ea alte planuri din care, desigur, nu-l exclude pe acesta, însă îl face, cumva, să se simtă incomod, așa că tot singurătatea o alege. 

Citește continuarea pe Click.ro

Mai multe articole despre:
zodie zodiac sarbatori singur