MENIU

VALENTINES DAY. Ce cadouri primeşti de VALENTINES DAY în funcţie de zodie

VALENTINES DAY. Ce cadouri primeşti de VALENTINES DAY în funcţie de zodie

VALENTINES DAY, sau Ziua Indragostitilor, asa cum am botezat-o noi romanii, se apropie cu pasi repezi. Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special de VALENTINES DAY din partea barbatului tau, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.

VALENTINES DAY. Cadouri în funcţie de zodia lui

VALENTINES DAY. IUBITUL, VARSATOR

VALENTINES DAY. Varsatorii, naravasi din sine, isi doresc un singur lucru de Ziua Indragostitilor. Si anume cat mai mult…sex. Si nu orice fel de sex. Cu o asemena ocazie, varsatorul vrea sa incerce de toate si sa se simta foarte special. Tocmai de aceea ai putea sa-i facu un cadou erotic! O serie de jucarii pe care sa le folositi impreuna in pat nu ar strica. Daca esti mai pudica, incearca macar sa-i arati ca esti dispusa sa inveti mai multe de la el si lasa-l sa-ti exploateze corpul asa cum ti-ai dorit mereu de fapt.

VALENTINES DAY. IUBITUL, PESTI

VALENTINES DAY. Desi sunt reci, barbatii din zodia pestilor nu fac decat sa ascunda faptul ca sunt cu adevarat niste persoane cat se poate de sentimentale. abia asteapta, de fapt, ca cineva sa fie in stare sa le sparga platosa si sa le dea ocazia sa isi exprime adevaratele sentimente. Asa ca, te asiguram ca iubitul tau, daca este pesti, nu vrea decat sa ii dovedesti, prin tandrete, ca vrei sa afli tot despre el si sa il cunosti. Lasa-l sa planga daca vrea sau lasa-l sa rada, daca vrea. In ambele cazuri, cadoul cel mai potrivit consta in capacitatea ta de a-i asimila sentimentele. Nu uita! Odata ce nativul din pesti se destainuie, ai capatat un partener  loial pentru tot restul vietii.

VALENTINES DAY. IUBITUl, BERBEC

VALENTINES DAY. Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca aceasta sarbatoare sa le fie cu totul dedicata lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar, decat, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?

Mai multe, pe lyla.ro.