MENIU

Un pescar a prins o CREATURĂ de 5 metri despre care savanţii NU ŞTIU ce să creadă

Un rechin neobişnuit, prins de pescari
<p>Au rămas muţi de uimire &icirc;n faţa fotografiilor</p>

Pescarul Carl Moore a avut surpriza vieții lui când a prins un monstru de 5,4 metri, scrie publicația The Independent.

Omul ieșise la o banală partidă de pescuit în zona Key West, un oraș situat pe o insulă din arhipelagul Florida Keys, capitală a comitatului Monroe, statul Florida, potrivit Evz.ro.

Când a verificat plasele în care spera să găsească mulți creveți, Moore a constatat că s-a prins în ele o creatură foarte bizară, cu aspect extraterestru. Monstrul de peste cinci metri l-a băgat în sperieți inițial pe pescar. Acesta și-a păstrat însă cumpătul și a fotografiat creatura (foto sus), după care a eliberat-o în ocean.

Captura ciudată făcută de un pescar a pus pe gânduri specialiștii în viața marină. Un rechin monstru prins din greșeală, la o partidă banală de pescuit le-a demonstrat că încă știu foarte puține lucruri despre viața marină de la mare adâncime.

După ce au văzut imaginile cu monstrul, specialiștii au admis că încă sunt mari semne de întrebare despre viețuitoarele care trăiesc la mari adâncimi, în oceane. În realitate, știm mai multe despre zone din spațiu, decât despre apele adânci ale oceanelor.

Captura a fost făcută în 19 aprilie 2014, a informat The Independent, dar pescarul a prezentat imaginile abia joi autorităților competente. Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
null