MENIU

Tot ce trebuie să știi ca să găsești rapid pozele pe care le cauți pe iPhone

Dacă ești posesorul unui iPhone cu iOS 12 ar trebui să știi că managementul pozelor a suferit câteva schimbări. Astfel, aplicația Photos introduce noi funcționalități, care te vor ajuta să redescoperi și să partajezi fotografiile tale. Bineînțeles, la început o să ți se pară totul foarte complicat, dar dacă navighezi un pic prin noile secțiuni, vei observa că nu e chiar atât de complicat pe cât credeai tu. Cât de utilă este de fapt?

După cum știi, de fiecare dată când apare o nouă actualizare de firmware trebuie să înveți din nou cum să profiți la maxim de programele preinstalate. Însă, în mod suprinzător, unele sunt chiar banale și nu te ajută cu nimic.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să găsești mai ușor pozele pe iOS 12

Mai întâi trebuie să deschizi aplicația Photos sau Poze, depinde de limba pe care o ai configurată în telefon. Apoi, va trebui să accesezi prima secțiune din stânga jos, care este intitulată Poze și care îți va afișa întreaga librărie de fotografie sortate în ordine cronologică și după locație.

Asfel, dacă faci un tap pe o dată sau pe un oraș, ți se va genera automat un clip pe care îl poți vedea sau, cu un tap în dreapta sus, îl poți partaja. Printr-un tap pe o imagine, o poți trece la favorite că să o găsești mai ușor pe viitor și o poți edita sau partaja cu ușurință.

Cea de-a doua secțiune se numește „centralizează momentele importante din trecutul tău împreună cu albumele partajate". Astfel, dacă faci un tap pe una dintre „Amintirile" de la baza ecranului, le poți vedea în format video. Există și câteva poze "recomandate", dar acelea nu îmi dau seama pe ce criteriu au fost selecționate.

Așadar, cu un simplu tap pe Albume, găsești atât albumele create de tine manual în trecut, cele partajate cu prieteni, cât și cele care sunt generate automat de sistemul de operare. Astfel, nu vei pierde prea mult timp dacă vrei să ajungi la clipuri, selfie-uri, imagini protret sau animate (GIF).

Mai multe articole despre:
iphone poze telefon photos