MENIU

Top 5 cele mai sexy rochii de seara. Cât costă

Am alcătuit un top 5 al celor mai sexy rochii de seară care ne-au atras atenția.

Mai jos aveți 5 modele de rochii de seară care ne-au atras atenția atât prin aspectul foarte plăcut pe care îl au cât și prin prețul excelent. Urmați link-urile din articol pentru a afla ce buget aveți nevoie pentru o astfel de rochie.

Rochii de seară  - depochic.ro

Această rochie de seară este extrem de sexy și beneficiază de o reducere semnificativă în această perioadă. Rochia Rayssa este pentru ocazii speciale, e de tip sirenă, lungă și se mulează pe corp. Are spatele gol și este foarte elegantă. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară – starshiners.ro

O altă rochie cu preț rezonabil ne-a atras atenția și este de la magazinul online Starshiners.ro. Rochia Artista Magnificent Back Black are spatele gol și este foarte sexy. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe rochii de seară sunt disponibile AICI.

Rochii de seară – depochic.ro

Un preț foarte bun și o rochie superbă și foarte sexy găsiți și la depochic.ro. Rochia Celia este glamour și te ajută fără prea mult efort să arăți foarte sexy. Rochia are culoarea neagră, este scurtă, fără mâneci, cu imprimeu auriu deosebit în partea de jos. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară sunt disponibile AICI.

Rochii de seară – kurtmann.ro

Includem în top 5 rochii de seară și rochia Sister Point Ophta White de la Kurtmann care are un preț excelent. Găsiți oferta completă AICI. 

Mai multe rochii de seară sunt disponibile AICI.

Rochii de seară – depochic.ro

O rochie foarte sexy, mini, este modelul Madelyn de la depochic.ro care beneficiază chiar în această perioadă de o reducere semnificativă. Prețul îl puteți consulta AICI.

Mai multe rochii de seară sunt disponibile AICI.

Mai multe articole despre:
rochii de seara