MENIU

Top 5 cele mai frumoase rochii de seară lungi

Am căutat cele mai interesante modele de rochii de seară lungi, pentru că nimic nu este mai elegant de îmbrăcat pentru ocazii speciale și nimic nu pune mai bine în valoare silueta decât o rochie lungă.

Am selectat 5 modele de rochii de seară lungi care ne-au atras atenția prin eleganța lor dar și printr-un preț foarte bun.

Rochii de seară lungi – starshiners.ro

Rochia Artista Magnificent Back Black este lungă, neagră și cu spatele dezgolit, dar de o eleganță ieșită din comun. Prețul este unul accesibil și poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară lungi pot fi văzute AICI.

Rochii de seară lungi – kurtmann.ro

O altă rochie foarte interesantă și la un preț extrem de mic am zărit pe magazinul online kurtmann.ro. Modelul este e culoare albastru închis, cu croi simplu, bandă elastică la spate și fără bretele. Rochia e făcută din poliester.

Oferta poate fi consultată AICI.

Mai multe rochii de seară lungi de la kurtmann.ro găsiți AICI.

Rochii de seară lungi – kurtmann.ro

Tot de la kurmann.ro am găsit rochia Asos Unia Black, chiar și mai ieftină, dar cel puțin la fel de elegantă ca modelul precedent. Rochia are un croi drept, mâneci lungi și decupaj la spate. Decolteul este rotund și cu aspect strâmt. Prețul rochie îl găsiți AICI.

Mai multe rochii de seară lungi de la kurtmann.ro găsiți AICI.

Rochii de seară lungi – b-mall.ro

Am ales între cele 5 rochii prezentate și una de culoare roșie, lungă, și care beneficiază de o reducere de 25% doar în această perioadă. Rochia poate fi achiziționată de AICI.

Mai multe rochii de seară lungi de la b-mall.ro găsiți AICI.

Rochii de seară lungi – Comodo.ro

Un alt model foarte interesant de rochie lungă de seară am găsit la magazinul online comodo.ro, la un preț foarte accesibil. Rochia este de culoare neagră, modelul midi casual Crisstalus și poate fi livrată în 7 zile. Oferta o găsiți AICI.

Mai multe rochii de seară lungi de la comodo.ro găsiți AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii de seara ieftine rochii de seara lungi