MENIU

Testul de 5 SECUNDE care îți arată dacă te pricepi să minți

Testul de 5 secunde care iti arata daca te pricepi sa minti

Un test de cinci secunde prezentat într-un clip postat pe YouTube îți arată dacă tu sau prietenii tăi sunteți buni mincinoși sau nu. 

Testul prin care poți dacă ești sau nu un bun mincinos/o bună mincinoasă sau nu cât se poate de simplu. Tot ce trebuie să faci este să-ți întinzi degetul arătător al mâinii dominante și, pe parcursul a cinci secunde, să trasezi un "Q" mare imaginar pe frunte. 

Gata, ai terminat? Iată și interpretarea testului: Dacă ai trasat codița literei în partea stângă, astfel încât litera să fie pe deplin înțeleasă de către o persoană care stă față în față cu tine, asta înseamnă că ești o persoană care se preocupă de cum te percep cei din jur. Îți place să fii în centrul atenției și, probabil, poți spune minciuni într-un mod foarte convingător. 

Persoanele care au trasat "Q"-ul în partea dreaptă, de parcă ar fi fost ele nevoite să o citească, sunt mai degrabă introvertite și NU foarte bune mincinoase. 

Drept urmare, dacă vrei să afli dacă prietenii tăi sunt buni mincinoși sau nu, tot ce trebuie să faci este să-i rogi să-și "deseneze" litera "Q" în frunte. 

Mai multe articole despre:
test mincinos bun cinci secunde 5 secunde