MENIU

Test IQ pentru cei mai deștepți dintre cei mai deștepți. Corectează ecuația 6x8=96

Un nou test de inteligență care a devenit viral pune la încercare atenția și creativitatea participanților. Provocarea constă în a corecta ecuația 6 x 8 = 96 prin eliminarea a două bețe de chibrit. Sunteți gata să vă testați abilitățile de observație? Haideți să vedem dacă puteți găsi soluția!

Provocarea zilei

Ecuația inițială, 6 x 8 = 96, este reprezentată folosind 29 de bețe de chibrit. Sarcina este să eliminați două bețe pentru a transforma ecuația într-una corectă. Soluția este mai simplă decât pare la prima vedere. Trebuie să faceți următoarele mișcări:

Scoateți bețele verticale din partea dreaptă sus a cifrei 8. Acest lucru transformă cifra 8 într-un 6.
Îndepărtați bețele verticale din partea stângă sus a numărului 96. Aceasta va schimba cifra 9 într-un 3.
Astfel, ecuația inițială se transformă în 6 x 6 = 36, o ecuație corectă!

                Răspunsul testului IQ, chiar aici / Sursa foto - Jpost.com

Testele IQ sunt folosite pentru a măsura nivelul de inteligență al unei persoane, având rolul de a evalua abilități cognitive precum logica, raționamentul și rezolvarea de probleme. Aceste teste sunt un instrument important în diagnosticarea psihologică și pot contribui la dezvoltarea cognitivă, în special în cazul copiilor.

Categorii de IQ:

IQ peste 140: Indică un nivel de inteligență excepțional. Persoanele din această categorie sunt adesea geniile și liderii recunoscuți.

IQ între 131 și 140: Acest interval include cercetătorii, specialiștii și managerii, care demonstrează un nivel ridicat de inteligență.

IQ între 121 și 130: Aproximativ 6% din populație se încadrează în această categorie, având un nivel de inteligență semnificativ peste medie.

IQ între 111 și 120: Acesta reprezintă un nivel de inteligență ușor peste medie.

IQ între 101 și 110: Acesta este considerat nivelul mediu de inteligență.

Indiferent de categoria în care vă încadrați, testele de inteligență sunt un mod interesant de a explora și de a înțelege mai bine abilitățile cognitive ale fiecărei persoane. Așa că, înarmați-vă cu răbdare și atenție, și încercați această provocare pentru a vă testa propria inteligență și concentrare!