MENIU

Si-a înșelat soțul cu cel mai bun prieten și a întrebat pe un site de socializare ce părere au oamenii

Reacțiile la întrebarea femeii arată și cât de ipocriți sunt oamenii

Val de reacții la postarea unei femei care a mărturisit că și-a înșelat soțul cu cel mai bun prieten și a întrebat pe o pagină de socializare dacă ar trebui să se considere vinovată. Răspunsurile au copleșit-o.




"Mi-am înșelat soțul cu cel mai bun prieten al lui. Sunt o ființă umană groaznică și cum fac față asta?" a fost întrebarea femeii, postată pe Quora, o populară platformă de opinii și comentarii pe diverse teme.

Răspunsurile nu au întârziat să apară:

"Da, ești. Nu ai onoare sau integritate și ai arătat clar că nu ai niciun respect pentru soțul tău. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru el este să divorțezi de el și să dispari naiba din viața lui ca să poată găsi pe cineva mai bun, a fost una dintre reacții."

Prea comodă să-și găsească pe cineva (mai departe de casă). Iar el cu siguranță nu este cel mai bun prieten. De fapt, niciun prieten n-ar face asta," a comentat un alt participant la discuție.

Alți și-au împărtășit propriile experiențe dezamăgitoare, sugerând că nici "cel mai bun prieten" nu este chiar ceea ce pretinde. "Să-ți spun eu cum este când mama fiului meu m-a înșelat, cu (așa-zisul) cel mai bun prieten al meu, și cu siguranță nu a fost frumos."

Tu ce crezi despre gestul sau scenariul prezentat de femeie?

Vezi comentariile aici.