MENIU

Şi tu poţi citi în palmă. Află ce-ţi dezvăluie linia inimii

<p>Şi tu poţi citi &icirc;n palmă. Află ce-ţi dezvăluie linia inimii</p>

Vrei să afli mai multe lucruri despre o persoană pe care de abia o cunoşti sau eşti interesată să-ţi cunoşti propriile atuuri pe care poate încă nu le-ai pus în evidenţă?

Studierea cu atenţie a liniei inimii din palmă îţi poate transmite mesaje importante. Pentru a-ţi da seama care este linia inimii, trebuie să-ţi studiezi cu atenţia interiorul palmei. Aceasta poate începe de la baza degetelui arătător, dintre degetul arătător şi cel mijlociu şi se continuă către degetul mic. În funcţie de cum arată linia inimii, poţi afla multe lucruri despre viaţa ta sau a celor din jur, conform clickpentrufemei.ro.

A. Linia inimii începe de la baza degetului mijlociu şi se continuă, uşor curbată, către degetul mic. Dacă linia inimii arată şi la tine la fel înseamnă că eşti genul de persoană care face decizii înţelepte, eşti independentă, ambiţioasă, inteligentă şi ţi se potrivesc poziţiile de lider. De obicei, nu te ataci la vorbele celor din jur.

B. Dacă linia inimii porneşte dintre arătător şi degetul mijlociu, înseamnă că eşti o fire care apelează la bunul simţ când vine vorba de luarea unei decizii. Cei din jurul tău se încred în tine pentru că eşti o persoană calmă şi caldă, însă acţionezi cu precauţie şi ezitare.

C. Dacă linia inimii începe de la baza degetului arătător, te asemeni mult cu persoanele care au linia inimii de tipul A. Cu alte cuvinte, eşti genul de persoană care iese în evidenţă în mod inteligent şi ştie cum să facă faţă provocărilor care îi ies în cale.

D. În cazul în care linia inimii este poziţionată între degetul mare şi arătător, după care se continuă către degetul mic, înseamnă că eşti o persoană blândă, care are tot timpul intenţii bune. Nu îţi lipsesc răbdarea şi grija faţă de celelalte persoane.

Mai multe articole despre:
citit in palme linia inimii cum citesti in palma