MENIU

Şi-a tuns fiica zero, apoi a făcut un anunţ incredibil pe Facebook. Care era adevărul ascuns

O femeie din Texas a fost arestată de Poliţie, după ce a pus la cale o înşelătorie cutremurătoare.

Juanita Garcia, în vârstă de 46 de ani, a găsit o metodă şocantă de a face rost de bani. Femeia şi-a tuns zero fiica, apoi a anunţat că micuţa de 7 ani a fost diagnosticată cu cancer.

În continuare, a lansat o adevărată campanie de strângere de fonduri, bani despre care, susţinea ea, ar fi fost necesari tratamentului copilei. Pentru a fi şi mai convingătoare, Juanita a publicat pe contul personal de Facebook o serie de fotografii cu fetiţa, însoţite de mesaje menite să-i impresioneze pe internauţi.

"Sunt foarte mândră de tine, prinţeso, pentru că eşti o fetiţă foarte puternică. Te iubesc" sau "Prinţesa mea luptă cu cancerul. Mă rog pentru copilul meu", sunt doar câteva dintre mesaje, scrie The Sun.

De altfel, într-una dintre poze, copilul poartă un tricou pe care scrie: "Nu sunt băiat, sunt o fată care luptă cu cancerul".

Când, după mai multă vreme, a fost chestionată de poliţişti, femeia a recunoscut că fiica ei este sănătoasă, dar că a acceptat totuşi donaţiile în bani, venite de la oameni care i-au căzut în plasă.

Acum, Juanita Garcia a fost arestată, acuzată fiind că şi-a exploatat copilul.