MENIU

Probleme in dragoste? Vezi cele mai mari greşeli pe care probabil le faci

Toate-s vechi şi noi sunt toate! Problemele in dragoste sunt aceleaşi de când lumea. Ţin de natura umană, de dorinţe, aşteptări, frustrări etc.

Eşti într-o relaţie amoroasă sau speri că vei ajunge la acest statut, indiferent în ce situaţie te afli este bine să iei în serios sfaturile psihologilor.

ÎNCERCI SĂ TRĂIEŞTI CA-N FILME

Potrivit psihologilor, prima şi cea mai mare greşeală pe care o poţi face într-un cuplu este să îţi ridici aşteptările la un nivel prea mare. Uită de ce vezi în filme, alea sunt poveşti, nu realitate. O relaţie romantică are şi părţi bune şi rele. Nu căuta astfel să îţi identifici partenerul sau partenera cu cine ştie ce vedetă, chiar dacă ţi se pare că seamănă. Ţine mine că nu există bărbatul perfect şi nici femeia desăvârşită. Este importantsă faci diferenţa î ntre ficţiune şi realitate, pentru a evita dezamăgirile.

ÎNCERCI SĂ ÎL/O SCHIMBI

Una dintre marile greşeli în relaţii este încercarea de a-ţi transforma partenerul după propria ta viziune. Este normal să încercaţi să vă adaptaţi dorinţele, aşteptările, acţiunile unul altuia, însă să mergi mai departe şi să impui un anumit comportament este pasul sigur către despărţire. Orice om, indiferent de personalitatea sa, la un moment dat va răbufni, îşi va clama independenţa, propriul stil de viaţă. Aşa că încercaţi să vă adaptaţi, să faceţi compromisuri, nu să vă schimbaţi. Oamenii nu se schimbă, chiar dacă promit asta. Ai învăţat asta, nu-i aşa?

Vezi celelalte semne de intrebare pe Showbizreport.ro