MENIU

Povestea emoţionantă din spatele acestei fotografii. "Au aşteptat acolo"

Moment emoţionat petrecut pe străzile din Marea Britanie. Doi tineri s-au oprit în ploaie pentru a adăposti un câine care rămăsese singur în faţa unui magazin.

O fotografie realizată zilele trecute în Dover, Marea Britanie, a devenit virală pe Internet graţie momentului emoţionant pe care îl imortalizează. În imagine se vede cum doi tineri îşi ţin umbrelele deasupra unui câine lăsat în ploaie de stăpânul său.

Patrupedul se afla în faţa unui magazin, aşteptându-şi stăpânul care intrase să facă nişte cumpărături, scrie metro.co.uk.

Pentru că afară începusă să plouă foarte tare, un cuplu care tocmai trecea prin zonă s-a oprit şi a încercat să adăpostească animalul cu propriile haine.

Văzând ce se întâmplă, angajatul unei săli de bingo din apropiere s-a oferit şi el să ajute şi le-a adus acestora două umbrele.

„Băiatul îşi scosese haina pentru a proteja câinele de ploaie”, a povestit Jon Sparkes, precizând că patrupedul se afla acolo dinainte să înceapă să plouă. „Noi am văzut asta şi le-am dat nişte umbrele. Au fost foarte recunoscători şi au aşteptat acolo până când stăpânul câinelui s-a întors. Şi el a fost, de asemenea, foarte recunoscător cuplului”, a adăugat el în cele din urmă.

Mai multe articole despre:
ploaie fotografie câine Kent dover