MENIU

PEDALEAZĂ PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ! Prima ediţie de "CICLATON" - 650 de kilometri, 12 oraşe

PEDALEAZĂ PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ: Prima ediţie de "Cicatlon" - 650 de kilometri, 12 oraşe
<p>Cicatlon 2014</p>

Pedalează pentru o cauză nobilă. Este îndemnul lansat de Fundaţia ADEPT Transilvania care organizează în această perioadă prima ediţie de "Ciclaton".

Pasionaţii de ciclism vor parcurge un traseu de 650 de kilometri, trecând prin 12 oraşe. Ciclaton va aduce împreună oameni pasionaţi de mersul pe bicicletă şi susţinători inimoşi, în jurul unor proiecte care propun un sistem de valori centrat pe ideea că educaţia îmbogăţeşte. Cauzele competiţiei pot fi susţinute de publicul larg prin contribuţii raportate la numărul de bătăi de inimă a bicicliştilor, dar şi prin donaţii fixe.

Ciclatonul se desfăşoară în perioada 30 septembrie – 4 octombrie. Timp de 5 zile, participanții vor străbate pe bicicletă un traseu de 650 de km, trecând prin 12 orașe, pentru a susține una dintre cele 3 cauze educaționale înscrise: programul "Și eu vreau la școală" al SOS Satele Copiilor Cisnadie, "Dă-ţi pasiunea mai departe!", parte din programul educațional "Ajungem Mari" al Asociației Lindenfeld, sau "Media Lab", un proiect al Universității Alternative.

Pentru fiecare dintre cele trei cauze pedalează atât cicliști de anduranţă (cei care se înscriu pentru a parcurge traseul integral), cât și temerari (cei care aleg diverse segmente de traseu pe care să pedaleze). Printre ei îi găsim și pe Irina Calomir, Marcian Enache-Poti și Daniel Sărdan.

Puteți dona și voi aici http://ciclaton.ro/doneaza sau http://ciclaton.ro/ciclisti?&page=1

Mai multe articole despre:
ciclism donaţii bicicletă. bibiclist cicatlon