MENIU

Mare atenție! Aceasta este cea mai periculoasă poziție sexuală!

Un studiu efectuat de cercetătorii brazilieni a scos la iveală care este cea mai periculoasă poziţie sexuală pentru un bărbat şi cum poate duce această la fractură de penis.

 

Cercetarea a fost bazată pe numărul de cazuri de penis fracturat înregistrate la spitalele de urgenţă din Brazilia. Mai mult de jumătate din acestea erau cauzate de o poziţie sexuală denumită „văcăriţă inversată”.

Studiul cercetătorilor din Brazilia mai arată că poziţiile sexuale în care femeia stă deasupra au cel mai mare grad de risc când vine vorba de fracturile de penis.

„Ipoteza noastră se bazează pe faptul că atunci când femeia este deasupra, ea controlează mişcarea cu toată greutatea corporală şi nu se poate opri atunci când penisul face o penetrare greşită, întrucât ea nu simte o durere majoră. Atunci când bărbatul controlează mişcarea în timpul actului sexual, el are mai multe şanse să oprească penetrarea atunci când simte o durere legată de vătămarea penisului”, se arată în studiul cercetătorilor.

O fractură de penis cauzează foarte multă durere. În circa 40% dintre cazuri, un sunet de trosnire poate fi auzit. Există două modalităţi pentru a trata un penis fracturat. Una nu implică o intervenţie chirurgicală, ci administrare de analgezice şi antiinflamatoare, în timp ce a două este operaţia. Un studiu realizat între anii 1991-2008 a scos la iveală că 80% dintre cei care nu au apelat la intervenţia chirurgicală au dezvoltată complicaţii.

Mai multe articole despre:
sex poziție sexuală paterneri