MENIU

Julia Roberts crede că şi-a riscat cariera nefăcând operaţii estetice

<p>Julia Roberts</p>

Actriţa Julia Roberts consideră că şi-a asumat un risc privind cariera sa după ce a decis să nu facă operaţii estetice şi spune că a recurs la yoga pentru a-şi menţine frumuseţea naturală.

Actriţa Julia Roberts, în vârstă de 47 de ani, care este şi imagine a brandului Lancome, a vorbit recent, într-un interviu pentru revista You, despre presiunile la care sunt supuse vedetele de la Hollywood pentru a recurge la operaţii estetice, conform Mediafax.ro. 

"După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial. Dar le-am spus celor de la Lancome că îmi doresc să fiu un model care îmbătrâneşte, aşa că trebuie să mă păstreze ca imagine încă cel puţin cinci ani, până când o să am peste 50 de ani", a spus Julia Roberts.

Actriţa susţine că a reuşit să îşi păstreze frumuseţea naturală la vârsta a doua "practicând yoga la un nivel mult mai asumat" şi renunţând la toate lucrurile inutile din viaţa sa. Viaţa personală liniştită, despre care s-a scris şi vorbit foarte puţin în cazul lui Roberts, deşi este o vedetă internaţională de 20 de ani, a contribuit, de asemenea, la menţinerea unui tonus şi a unei imagini tinere, este de părere vedeta.

Mai multe articole despre:
Julia Roberts actriţă operaţii estetice