MENIU

Iulia Albu și Cătălin Botezatu, dispută după moartea lui Răzvan Ciobanu

Iulia Albu

Moartea lui Răzvan Ciobanu nu a reușit să-i apropie pe cei dragi fostului designer. Dimpotrivă, au apărut diferite controverse. 

La slujba organizată în biserică, Iulia Albu a ținut un discurs controversat, în urma căruia mai mulți invitați ai ceremoniei s-au simțit lezați. În declarațiile sale, Iulia Albu a afirmat, la momentul respectiv, că unii dintre cei care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu”, insinuând că, printre persoanele prezente, s-au numărat și cele ce i-au încurajat lui Răzvan dependența de droguri, sau persoane care nu l-au ajutat atunci când acesta a dat faliment și lista poate continua. 

Cătălin Botezatu a luat personal discursul Iuliei și s-a arătat deranjat de comentariile acesteia afirmând: „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă”, scrie click.ro.