MENIU

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu numai. Dacă vrei să-ți alimentezi strălucirea interioară, atunci ești în locul potrivit.

Rutina de dimineață este un moment special pentru a-ți începe ziua cu multă energie. Dacă simți că ai nivelul de încredere scăzut și vrei să adaugi puțină magie timpului tău, atunci încearcă această rutină pozitivă de afirmare.

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă

Cele mai multe metode de manifestare oferă mici impulsuri pentru îndeplinirea dorințelor interioare. Totuși, cea mai recentă tehnică de afirmare de pe TikTok este perfectă doar pentru cei care îți doresc o schimbare profundă.

Afirmația îți oferă entuziasm și te ajută să ai energie pe tot parcursul zilei. Această tendință vine de la o creatoare spirituală, Sarah Perl.

Aceasta explică faptul că un sentiment pozitiv crește stima de sine. Oamenii care au o stimă de sine crescută au șanse mult mai mari când vine vorba de puterea manifestării.

Recomandările ei sunt foarte simple și ușor de implementat.

Afirmații care pot atrage norocul în viața ta. Sfaturile unui astrolog

În timp ce te pregătești și te privești în oglindă, repetă-ți aceste afirmații: „Nu urmăresc, atrag; energia mea este scumpă și exclusivă; energia mea creează dependență; este un privilegiu să fiu în preajma mea”.

Specialista sugerează să faci asta în fiecare zi timp de 21 de zile consecutive. Cei mai mulți utilizatori din online care au utilizat tehnica au spus că au văzut rezultate după primele zile.

Există și persoane care au spus că ritualul de dimineață nu a funcționat pentru ei. Această metodă poate fi aplicată în orice aspect al vieții tale, în funcție de ceea ce speri să atragi în viața ta.

Afirmațiile repetate în oglindă ar trebui să-ți ofere mai multă încredere în tine. Încearcă pentru luna următoare o astfel de mantra și vezi dacă viața ta se va schimba.

Cum ar trebui să arate manifestarea dorințelor

Manifestarea dorințelor se poate face și în scris. Acest tip de manifestare este la fel de puternic ca afirmația spusă în oglindă. Fiecar epersoană paote alege propria tehnică.

Citește continuarea aici

Afirmații de PUTERE pentru fiecare ZODIE când trece printr-o PERIOADA GREA

Mai multe articole despre:
afirmatii manifestare