MENIU

Idei de decoraţiuni speciale de Paşti

Idei de decoraţiuni speciale de Paşti

Învaţă în această primavară cum să îţi personalizezi locuinţa cu decoraţiuni speciale pentru sarbatoarea de Paşti şi surprinde-i placut pe cei dragi. Iată care sunt propunerile aduse de echipa www.marya.ro!

1. Realizează  un cuib floral cu ouă de Paşti

Dacă  îţi doreşti ca în mijlocul mesei festive să  ai un decor inedit, poţi lua în calcul ideea aceasta de a confecţiona un cuib fals cu flori, în mijlocul caruia să  pui ousoarele de Paşte. Ai nevoie de cateva nuieluse de rachită, flori de sezon şi sarmă subtire. Impleteşte nuielusele sub forma unui cuib şi prinde-le cu sarmă, apoi decorează cosuletul obtinut cu flori de sezon. În mijlocul cuibului vei aseza ouale vopsite de Pasti. O idee simplă, dar de mare efect, nu-i asa?

2. Creeaza un decor special cu oua colorate

Ai nevoie doar de o vaza transparenta si oua decorative din plastic, pe care sa le asezi in interiorul vazei. Umple recipientul din sticla cu ousoare colorate si vei obtine un obiect decorativ interesant pentru locuinta ta!

3. Invata cum sa faci un terarium de Pasti

Acest aranjament spectaculos a fost realizat cu ajutorul unei simple farfurii de ceramic, pe care s-a asezat o bucata de muschi de pamant, cateva ferigi si oua vopsite natural. Totul s-a acoperit cu un borcan de sticla, iar rezultatul final este incantator!

Citeste continuarea pe Marya.ro.