MENIU

Hyundai Enduro Concept: SUV-ul Hyundai inspirat din lumea motocicletelor

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Seoul un crossover numit HND-12 Enduro. El este gândit pentru oraşele aglomerate şi prezintă inspiraţie din lumea motocicletelor de teren accidentat, potrivit automarket.ro.

Hyundai Enduro, cel mai nou concept prezentat de marca din Coreea de Sud, a debutat la Salonul Auto de la Seoul. Vorbim despre un crossover inspirat din lumea motocicletelor de teren gândit pentru clienţii care locuiesc în oraşele aglomerate. Caroseria sa este de SUV şi prezintă trăsături preluate de la coupe-uri şi are o siluetă musculoasă. Suspensia are o gardă la sol ridicată şi blocuirle optice frontale au un design angular şi folosesc exclusiv tehnologia LED. Pragurile laterale au spaţii speciale pentru picioarele şoferului, pentru a-l ajuta să acceseze mai uşor suporturile de bagaje care pot fi montate pe plafon. Tot la nivelul plafonului, montantul C are o ”lamă” aerodinamică specială pentru a reduce rezistenţa aerului.

În ceea ce priveşte dimensiunile, HND-12 Enduro are o lungime de 4.271 milimetri, o lăţime de 1.852 de milimetri şi o înălţime de 1.443 mimimetri. Ampatamentul modelului este de 2.650 de milimetri.