MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 16 august 2024. Astrele ne îndeamnă să lenevim, dar treburile zilnice dau bătăi de cap zodiilor. Două semne trec cu succes testul

Horoscopul zilei, vineri, 16 august 2024

Nu numai că e normal ca după o zi liberă să nu ne pese de muncă, dar când mai contribuie și contextul astrologic la această stare, ni se îngreunează și mai tare situația! Astfel, horoscopul zilei de mâine, 16 august 2024, aduce cuadratura dintre Marte în Gemeni și Saturn în Pești, ce dă lipsuri mari la capitolul disciplină.

Conexiunea dintre Venus și Luna în Capricorn mai atenuează însă puțin din această înclinație spre stagnare.  

Berbec

De multe ori, atingem gloria din pură întâmplare și cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să ai parte de un noroc chior. Dar mâine nu vei beneficia de un asemenea sprijin aparent nemeritat. Trebuie să muncești și să te opui din răsputeri tendinței de a pierde vremea. Te va ajuta Luna în Capricorn, care îți dă ambiția de a atinge o reușită importantă.

Taur

Toată ziua muncă și niciun pic de distracție? Cum să te învinuiască cineva că ai ajuns să nu mai poți face față responsabilităților când nu întreprinzi nimic pentru sufletul tău? E cazul să „schimbi foaia” în horoscopul de mâine și să scrii un nou capitol în viața ta. Profită că e weekend și fă ceva neprevăzut, vei vedea că odată ce iei decizia e chiar simplu să îți îmbogățești viața!

Gemeni

Să stai acasă, să te pierzi în mulțime? Sunt două tendințe contradictorii și pe tine te cuprind ambele mâine. Nici nu e de mirare cu un asemenea context astrologic opozabil. Pe de o parte ai dori să te retragi acasă, cu oamenii dragi, pe de alta vrei să te distrezi și să flirtezi, poate să îți încerci puterile de seducție... E clar că nici tu nu mai știi de tine!

Ce întrebare să nu pui niciodată zodiilor. Riști să faci o gafă și să rupi relația de prietenie

Rac

Ce se mai întâmplă prin târg? Deloc nu ar strica acum să mai ieși din casă și să frecventezi un eveniment care ți se pare interesant. Nu de alta, dar dacă ești single, s-ar putea să nu mai fii sau să nu îți mai dorești să fii la finalul serii. Se aprinde ceva între tine și o persoană necunoscută cu care vei purta discuții de-a dreptul fascinante.

Leu

Munca, mai ales cea depusă de un Leu, trebuie să fie amuzantă și antrenantă. Iar banii reprezintă de asemenea un capitol în care nu depui prea multă energie – deși îți place să îi cheltuiești – dacă nu te atrage modul în care sunt făcuți. E bine că Venus în casa banilor și Luna în Capricorn în casa muncii îți vor da o idee de milioane de a obține fonduri antrenante până la finalul verii.

Fecioară

Ce spui dacă ai petrece mai mult timp cu iubitul/a sau cu cineva care îți place mult? Mai lasă munca, oricum e Mercur retrograd și perspectivele nu sunt strălucite. Dacă nimeni nu ți-a făcut încă să îți bată mai tare inimioara, întoarce-te spre artă... de dragul artei. Poate că muza te va inspira să scrii o poveste, să începi un roman sau să te apuci să înveți să cânți la chitară.

Care este karma ta, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul budist ce descifrează secretele viețior anterioare

Balanță

Micile plăceri ale vieții sunt cele care îți vor aduce cea mai mare bucurie mâine, mai ales dacă se desfășoară în jurul casei, spun astrele. Dacă ai o grădină, îți va face mare plăcere să te ocupi de ea și nici măcar nu trebuie să plantezi flori, te va ajuta la starea de spirit inclusiv să plivești copacii sau să smulgi buruienile. Și să coci pâine sau să faci ceva bun de mâncare sunt idei geniale.

Scorpion

Prietenii sunt viața ta în aceste momente! Te simți mai apropiat de aceste spirite înfrățite ca niciodată și dorești să te conectezi cu ei la cel mai profund nivel. Dar ziua de mâine este și despre a vedea și a fi văzut/ă. Nu stați acasă, jucându-vă pe PSP sau gătind, ci ieșiți la un eveniment de interes general!

Săgetător

Știm, a fost liber și pentru mulți dintre noi e weekend de distracție prelungit, dar acest lucru nu înseamnă că nu poți să muncești, dacă asta e ceea ce îți dorești, spun astrologii. Cu Venus în casa carierei în relație cu Luna în casa finanțelor poți să realizezi un avans însemnat fără să te străduiești prea tare. Toate reușitele vin ușor acum, la fel și progresul!

Care este floarea ta protectoare, în funcție de luna nașterii. Credințele vechilor romani

Capricorn

Tare tânjești să mai scapi din limitele cenușii ale unei existențe banale, așa cum o vezi pe cea de zi cu zi, spun astrele. De aceea acum o să îți dorești să iei primul avion sau să urci în primul tren spre o destinație necunoscută ori să conduci unde vezi cu ochii... Ai înțeles tu ideea. Dar nu trebuie să călătorești la distanță, sigur sunt prilejuri de distracție și în apropierea ta.

Vărsător

Ești profund reflectiv/ă mâine, ceea ce are plusurile și minusurile sale. Pe de o parte poți să conștientizezi o problemă emoțională pe care o neglijai, pe de alta absorbi ca un burete sentimentele celor din jur. O baie prelungă, cu multe uleiuri și o mască de față, o repriză de stretching sau scrisul în jurnal te pot ajuta să dai de cap acestor sentimente complicate.

Pești

Prieteni... sau ceva mai mult? E o întrebare care devine legitimă pe măsură ce te simți din ce în ce mai apropiat/ă de un amic/o amică. Dar, înainte de a-ți confesa sentimentele intense, întreabă-te dacă într-adevăr sunt durabile sau perspectivele voastre sunt promițătoare. Altfel poți pierde o relație trainică pentru un capriciu de moment.

Horoscopul dragostei, săptămâna 19-25 august. Sentimentele vor cunoaște un zbucium intens. Treei zodii au șanse să își găsească jumătatea