MENIU

Horoscopul sentimental. Care sunt cele trei zodii care se vor despărți în Săptămâna Mare

Trei zodii se vor despărți săptămâna aceasta. Foto/Profimedia

Zodiile care se vor desparți în săptămână 10-16 aprilie sunt Rac, Fecioara și Capricorn. Bineînțeles, aceste predicții astrologice nu se aplica pentru toți nativii născuți în aceste semne, ci exista doar o anumită influenta care îi impacteaza mai mult sau mai puțin, ținând cont de anumite aspecte ale vieții lor.

Aceasta săptămână ne aduce în cale o energie cosmica unica. 12 aprilie este o zi în care poți să iți manifești dorințele și intențiile. De asemenea, universul iți vă da un imbold să te gândești mai mult la aspirațiile și planurile tale de viitor.

 

Daca exista ceva ce nu se aliniază cu acestea, vei simți, pur și simplu. Ies la iveala și lucrurile bune, dar și cele negative din viață ta. Exista o energie grea și apăsătoare care vine spre noi după data de 14 aprilie, ceea ce ne face să ne simțim puțin pierduți în ceata.

 

Daca vei avea acest sentiment de confuzie, te poate ajuta să discuți cu cineva apropiat și chiar să-i ceri sfatul. Iată care sunt zodiile cu probleme în relații în aceasta săptămână.

 

Rac

 

Apare o dezamăgire în viață ta amoroasa. Aceasta problema implica și alti oameni, pe lângă partenerul tău. Tine ochii larg deschiși!

 

Exista mai multe guri rele în jurul tău și vei afla că unii oameni vorbesc pe la spatele tău. Nu te agata de negativitate, elibereaz-o astfel încât să nu o preiei în viață ta. Este problema lor și cu siguranță nu a ta. Conflictul dintre voi nu vă duce obligatoriu la despărțire, dar e posibil să apară o ruptura care să vă dea de gândit.

 

Acorda-i spatiu partenerului să-și așeze gândurile și nu turna gaz pe foc.

 

Fecioara

 

Gelozia s-ar putea să fie o probleme serioasa pentru tine. Ești foarte atrăgătoare și ai o energie speciala în aceasta perioada, iar oamenii roiesc în jurul tău. Acest lucru ar putea să stârnească nemulțumirea partenerului.

 

Discuțiile și conflictele nu se vor opri aici. Viață ta profesionala și atenția pe care o acorzi serviciului ar putea să aducă certuri în viață ta amoroasa. Ești pe punctul de a lua o decizie importanta și s-ar putea că săptămână 10-16 aprilie să aducă o schimbare majora în viață ta.

 

Capricorn

 

Relația ta de cuplu are anumite probleme, iar multe dintre ele s-ar putea să iasă la iveala în săptămână 10-16 aprilie. Nu vă fi ușor să le gestionezi, pentru că vor veni că o surpriza neplăcută în viață ta. Partenerul tău de viață pare schimbat sau poate observi anumite lucruri la care nu ai fost atenta în trecut.

 

Daca iți da un motiv care arata că nu este demn de încredere, atunci cea mai bună opțiune este să discuți deschis despre sentimentele tale. Vei fi mai atenta la detalii și te vor nemulțumi tot felul de lucruri mărunte. Fii atenta daca merita sau nu să le acorzi importanta, căci ele s-ar putea să duca la o ruptura. 

 

Daca ești născut într-una dintre aceste 3 zodii, primește avertismentul astrologilor că un semn să aloci mai mult timp sentimentelor tale. Fii atenta la ce se întâmplă în relația ta de iubire și care sunt nevoile tale pentru a fi mai fericita și mai împlinită.

SURSA