MENIU

HOROSCOP INCREDIBIL pentru 2015! Anul Caprei de Lemn, SURPRIZE pentru fiecare ZODIE

Horoscop INCREDIBIL pentru 2015! Anul Caprei de Lemn, SURPRIZE pentru fiecare ZODIE

Urmează anul lui Jupiter, an în care, statistic vorbind, se întâmplă evenimente importante, grandioase, dar în registrul pozitiv. Din punctul de vedere al chinezilor, la Luna Nouă din 19 februarie începe Anul Caprei (Oii) de Lemn, un an drăguţ, vesel şi lipsit de griji. Pentru fiecare nativ, 2015 aduce o surpriză. Atenţie la ce vă doriţi, că se poate realiza!

BERBEC

În 2015 ai foarte mult de lucru. Este un an plin de efort, poate şi de realizări. Adică ai şi bucuriile, dar şi grijile şi necazurile respective. Un an cu ceva oportunităţi, cu prilejuri de afirmare în profesie, între cei din jurul tău şi în dragoste. Sunt posibile schimbări ale locului de muncă. Sănătatea este binişor aspectată, mai ales dacă îţi rezolvi problemele metabolice şi durerile suspecte de cap. Trebuie să-ţi supraveghezi greutatea corporală şi să mai pui frâu fumatului. Banii sunt aşa şi aşa aspectaţi în prima parte a anului, vacanţa va fi un prilej de cheltuieli mari, dar, atenţie, în al doilea segment al lui 2015, veniturile nu vor fi mai consistente. Dragostea este la indicativul bine, aşa că trebuie să profiţi de favorurile stelelor. Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise în anul care vine.

TAUR

Pentru nativi vine un an al surprizelor. Realizări mai importante în prima parte a anului. Apoi, resursele se termină ca prin farmec, preţurile te strâng de gât şi gata cu proiectele, investiţiile şi afacerile! Deci, a doua parte a anului e chiar... o surpriză. În 2015 trebuie să ai grijă la sentimentele puternice şi inevitabile, e adevărat, dar negative, ca gelozia, furia şi invidia. Anul 2015 e haotic, anarhic şi răutăcios pentru zodia ta. Trebuie să supravieţuieşti, că de dezvoltare şi de progres nici nu poate fi vorba. Sănătatea e bunicică, adică nu o să mori cu zile decât dacă te încredinţezi sistemului medical din poetica noastră ţară. Atenţie la gât mai ales în sezonul rece, care în mod tradiţional dă boli acute şi cronice nativilor din zodia Taurului, iar doamnele cu experienţă să vadă ce le mai face tiroida. Răspunsul e: face rău! Dragostea e binişor aspectată, mai ales în a doua parte a anului, cu un maximum pe vacanţa de iarnă. La sfârşitul lui 2015 vei constata cu mândrie că ai… supravieţuit.

GEMENI

Anul 2015 îţi amplifică superficialitatea. Asta înseamnă veselie şi lipsă de griji. Te simţi chiar bine şi asta pentru că nu faci niciun efort. Nu te mai zbate inutil, că mai rău faci. Aşteaptă momentul când îţi poţi fructifica tupeul şi gura mare şi totul va fi numai în favoarea ta. În lumea asta decadentă şi lipsită de valori, trebuie doar să străluceşti. Banii sunt bine aspectaţi, o să întâlneşti persoane binevoitoare, sau chiar mai aiurite decât eşti tu, care te vor ajuta în profesie. Dacă studiezi, 2015 e chiar favorabil pentru examene sau burse, o poţi lua înaintea multora mai bine pregătiţi decât tine! Sănătatea e aşa şi aşa, în sensul că trebuie să ai o viaţă mai ordonată, să dormi mai mult, dar să faci şi ceva mişcare. Atenţie la plămâni şi la braţe! Dragostea e bine aspectată în 2015. Eşti ca argintul-viu şi energia, vitalitatea şi optimismul tău obraznic atrag ca un magnet masculi arătoşi şi femele fabuloase, după dorinţă, sex, putinţă şi orientare sexuală.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii anul caprei