MENIU

Horoscop 21 august. Norocul îi surâde acestei zodii: grijile bănești se risipesc

Horoscop 21 august. Norocul îi surâde acestei zodii: grijile bănești se risipesc

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 21 august 2020.

Berbec

Ziua e numai bună pentru a-i demonstra partenerului că îl iubești. Dacă în ultimul timp ți-a transmis ideea că nu e sigur pe sentimentele tale, acum e momentul să îl liniștești.

Taur

Atmosfera de acasă va fi una liniștită, fără incidente ieșite din comun. Cu toate acestea, rutina zilnică devine din ce în ce mai apăsătoare pe măsură ce weekendul se apropie.

Gemeni 

Vei avea parte de o zi excelentă, în cazul în care ești singur și disponibil. Se pare că astrele sunt de partea ta și te ajută să abordezi cu mai mult curaj persoanele pe care le placi.

Rac

Este favorizată munca în echipă, dar îți va fi destul de greu să accepți ideile celorlalți. Dacă reușești să treci peste acest hop, atunci ai toate șansele ca banii să ți se înmulțească.

Leu

Se anunță o îmbunătățire a situației tale sentimentale. Cu toate acestea, e posibil ca partenerul de viață să cedeze și să îți dea dreptate doar pentru a scăpa de confruntările cu tine. 

Fecioară

Vei încerca să fii mai blând cu partenerul tău atunci când greșește, însă nu îți va reuși din prima. Cu toate acestea, eforturile tale vor fi apreciate și relația ta devine puțin mai stabilă.

Balanță 

E posibil să ai parte de unele cheltuieli neprevăzute, dar nu te vei destabiliza financiar din această cauză. Problema adevărată vine abia în momentul în care vei decide să ajuți pe cineva cu bani.

Scorpion 

Faptul că nu onorezi invitațile din aceste zile nu îi vor face pe cei din jur să te considere o persoană neserioasă sau plictisitoare, așa că nu îți face astfel de griji! 

Săgetător

Oricât de multe reușite ai avea la locul e muncă, șefii tăi nu îți valorifică munca la adevărata ei valoare. Chiar dacă toată lumea știe că ai nevoie de mai mulți bani, există persoane care își astupă ochii pentru a-și urmări doar propriul interes. 

Capricorn 

Nu vor exista schimbări în ceea ce privește situația ta financiară. Ziua va fi mai mult despre relații profesionale și oportunități de dezvoltare personală. 

Vărsător

Familia va fi prioritatea ta în această săptămână. Se anunță îmbunătățiri în ceea ce privește relațiile cu rudele partenerului de viață și, astfel, o îmbunătățire a relației voastre de cuplu. 

Pești

Încearcă să socializezi cât mai mult, să fii deschis să cunoști oameni noi și să asimilezi informații utile din zbor. Nativii care își caută un job sunt încurajați să aibă pretenții mai mari în ceea ce privește salariul! 

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 21 august horoscop vineri