MENIU

Horoscop 2023. Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcție de zodia ta

Horoscop 2023

Citește Horoscop 2023! Descoperă cum vei sta cu dragostea în 2023 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele semnalează numeroase oportunități în dragoste în 2023, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt semne bune pentru oricine intenționează să se căsătorească sau se gândește să facă o astfel de propunere. A doua jumătate a anului va aduce maturitate relațiilor. Singura precauție pe care Berbecul trebuie să o ia în considerare în acest timp este să evite să se lase influențat de cei din jur. Posibilitatea unei despărțiri sau a unei certuri bruște există dacă permiți altcuiva să intervină între tine și persoana iubită.


Tendința Berbecului de a domina pe plan amoros se intensifică în acest an. Cuplurile longevive pot avea conflicte aprige la începutul anului. Pentru a relaxa atmosfera, Berbecii trebuie să-și domolească latura dominantă și să se gândească mai degrabă la confortul celui/celei de lângă ei decât la propria persoană. Bunăvoința și înțelegerea reciprocă vor rezolva orice criză minoră sau majoră din viața ta amoroasă în acest an.

Dacă ești încă singur/ă, astrele prezic câteva vești bune pentru tine în 2023. Așteptarea ta se va încheia probabil în cea de-a doua jumătate a anului. Atunci, s-ar putea să găsești dragostea într-un vechi prieten și s-ar putea chiar să primești o cerere în căsătorie de la acea persoană. Totuși, trebuie să faci și tu unele eforturi pentru a-ți găsi sufletul pereche. De asemenea, asigură-te că știi ce vrei și ești sigur/ă pe alegerile tale dacă hotărăști să te implici într-o relație după luna aprilie.

În a doua jumătate a anului, astrele vor crea unele situații negative pentru a-ți testa relația. În tot acest timp, Berbecul trebuie să lase deoparte egoismul pentru a avea o viață amoroasă pașnică. Planificarea unei călătorii cu soțul/soția sau partenerul/a de viață în această perioadă va fi utilă pentru relația ta.

Dacă ai deja sentimente pentru cineva, nu-ți fie teamă să faci primul pas. Fii sincer/ă față de acea persoană cu care te vezi în viitor. În a doua jumătate a anului, găsirea iubirii ar fi mai dificilă, dar nu imposibilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața amoroasă din 2023 nu va fi atât de confortabilă și ușoară pe cât ți-ai dori. La începutul anului, vor fi multe suișuri și coborâșuri în viața ta sentimentală.

Dacă ești în căutarea unui partener, primele luni ale anului nu vor fi favorabile pentru tine, dar lunile ulterioare te vor ajuta să-ți găsești un partener de viață pentru totdeauna. Pentru cei care se află deja într-o relație de lungă durată, va fi o perioadă dificilă în ceea ce privește dragostea. Există risc mare de despărțire.

Pentru toți va fi un început de an plin de obstacole și probleme în viața amoroasă și, de asemenea, vor întâmpina dificultăți în a le depăși complet. Va exista o oarecare ușurare pentru câteva luni la mijlocul anului și la sfârșitul acestuia, dar tot vor fi mici necazuri care te vor urmări și atunci. În restul anului, vei avea necazuri mari.

Infidelitatatea și despărțirea vor fi deosebit de dificile pentru tine, te vor doborî emoțional și îți vor face viața grea. Astrele te sfătuiesc să te înarmezi cu răbdare, deoarece va dura ceva timp până va trece această perioadă nefastă. Nu te gândi prea mult și nu te frustra deoarece, în cele din urmă, vei realiza că tot ce se întâmplă trebuia să se întâmple.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu multă armonie în relația ta, prima parte a anului va fi grozavă pentru tine. Te vei simți ușurat/ă de toate necazurile și suferințele pe care le-ai trăit. Cu toate acestea, horoscopul dragostei pentru 2023 prevestește că ar putea exista și unele neînțelegeri pe drumul tău.

Nu îți face griji și ascultă îndemnurile astrelor, care îți sugerează cu tărie să ai cel mai bun comportament posibil în relația ta și în preajma partenerului/ei pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine. În plus, horoscopul dragostei 2023 spune că Gemenii singuri vor trebui să fie foarte atenți în timp ce construiesc noi conexiuni și legături cu cineva, deoarece pot apărea obstacole diverse. Mai ales la final de 2023, trebuie să ai grijă la cuvintele tale dacă nu vrei să-ți irosești șansele cu persoana pe care o iubești.

De asemenea, se pot produce unele întârzieri în planurile și acțiunile de cuplu, însă nu vor exista daune asupra vieții amoroase în niciun fel. Astrele te vor menține pozitiv/ă și optimst/ă în cea mai mare parte a timpului. Mai mult decât atât, primele luni ale anului te vor ajuta, de asemenea, să dezvolți legături mai profunde și conexiuni mai bune cu cineva special.

Cu siguranță, există vești bune și pentru cei care încearcă să-și revină din vremuri grele în dragoste. Șansele de reconciliere sunt mari la finele anului, dar această veste vine și cu un avertisment. Astrele îți recomandă să arunci o privire asupra evenimentelor din trecut înainte de a le lăsa din nou să revină în viața ta. Persoanele care vor să facă pasul cel mare în acest an, vor avea noroc în a doua jumătate a anului. Există șanse mari să primești o cerere în căsătorie. 

Citește continuarea pe eva.ro

Mai multe articole despre:
horoscop astre