MENIU

HOROSCOP 2015. Ce zodii vor avea noroc în carieră şi dragoste

Află de la astrologul Libertăţii cum îţi va merge anul viitor în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii.

BERBEC

DRAGOSTE: Urmează un an important pentru evoluţia relaţiilor stabile, care nu vor fi ferite de încercări, perioade dificile, cele mai multe fiind provocate chiar de tine. Cei singuri au şanse să-şi găsească perechea, în prima jumătate a anului. Este important să eviţi tentaţia de a-i pasa partenerului rezolvarea problemelor.

CARIERĂ: Sunt posibile complicaţii până în vara anului viitor, după care se va reveni asupra unor decizii care nu te-au avantajat. Apoi, urmează o perioadă bună, în care poţi începe o colaborare deosebită, care însă nu va ţine foarte mult - e mai degrabă o deschidere de care va trebui să profiţi pentru a avea acces la un alt nivel profesional, un alt domeniu sau un alt departament, cu responsabilităţi diferite.
 
SĂNĂTATE: Mici probleme, destul de ciudate şi de neînţeles chiar şi pentru specialişti, te vor pune pe gânduri. Din toamna anului viitor vor dispărea însă cu totul, fără a lăsa urme. Este digestia, cu tot ce implică aceasta. Din vară, vei avea şi şansa unei schimbări a stilului de viaţă, iar asta poate duce la o revigorare semnificativă.

BANI: Până la vară te vei simţi mai liber(ă), fără constrângeri majore legate de cheltuieli, dar apoi vei mai avea câteva luni în care va trebui să suporţi limitări, plăţi obligatorii sau cheltuieli nedorite. 2015 va duce reglarea pe care o doreşti, dar într-un ritm mai lent decât ai sperat.

TAUR

DRAGOSTE: În prima parte a anului, problemele parteneriale vor trece în plan secund, nu vei mai dori să te ocupi de ele şi nici să determini cine ştie ce modificări în acest domeniu. Vara vine cu o şansă importantă de a schimba ceva în plan sentimental, cu o nouă poveste de dragoste, care va debuta timid, sau cu o înnoire a sentimentelor din relaţia actuală.

CARIERĂ: Până în toamna anului viitor, solicitările de la serviciu vor fi la fel de stresante, mai ales din cauză că vei fi nevoit(ă) să acorzi mai multă importanţă relaţiilor de la muncă decât efortului propriu-zis. Tot atunci debutează o perioadă favorabilă pentru valorificarea unui talent nativ, o pasiune care poate deveni meserie şi-ţi poate aduce venituri în plus.

SĂNĂTATE: E de departe cel mai complicat domeniu al vieţii tale pe parcursul lui 2015. Se menţine pericolul unor dereglări organice provocate de stres sau de o stare de nemulţumire permanentă. Noutatea e că în prima jumătate a anului scade nivelul general de energie şi rezistenţa organismului în faţa unor afecţiuni. Ar fi bine ca toamna să te găsească cu alte obiceiuri, mai sănătoase şi mai protective.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscop 2015