MENIU

Horoscop 14 noiembrie. Decizii grele pentru două zodii. Răsturnări spectaculoase de destin

Horoscop 14 noiembrie. Decizii grele pentru două zodii. Răsturnări spectaculoase de destin

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 14 noiembrie 2020.

Berbec 

Te preocupă mult starea de sănătate a celor mai în vârstă din familie. Un părinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme.

Taur

Nu te lăsa păcălit de un moment mai dificil cu care dai azi piept pentru că, după ce va trece, îți vei da seama că a avut mai degrabă o conotație pozitivă. 

Gemeni

Nu trebuie să fii atât de rigid și să încerci să controlezi totul în detaliu. Mai lasă lucrurile să evolueze și în voia lor.

Rac

Îți îndrepți atenția către ceva menit să-ți îmbunătățească stilul de viață. Vei primi numeroase vești în această după-amiază.

Leu

Chiar dacă e weekend, lucrezi cu bani. Semnezi contracte sau faci niște tranzacții, așa că fii foarte atent.

Fecioară

Te întâlnești cu prietenii în această perioadă. O să înveți multe lucruri de la aceștia, iar informațiile te vor ajuta pe viitor. 

Balanță

Ai în minte câteva proiecte de care vrei să te ocupi, dar realitatea are planuri pentru tine și o să faci cu totul și cu totul altceva.

Scorpion

Vrei să atragi atenția cuiva și faci tot ce poți pentru a ieși în evidență. Tinzi să exagerezi și să-i deranjezi pe cei din jur. 

Săgetător

Din când în când, este bine să te alături "mulțimii" și asta înseamnă familie. Nu te-ai mai întâlnit de multă vreme cu cei dragi. 

Capricorn

Dacă vrei să primești cadoul dorit, nu uita să le spui celor din jur. Ei nu îți pot citi gândurile, așa că trebuie să comunici.

Vărsător

Cei care te supără astăzi trebuie să se aștepte la reacții vehemente, pentru că ești foarte serios și nu ai chef de glume. Dai o mulțime de telefoane.

Pești

Ești pus în fața unei încercări dificile. Trebuie să iei o decizie care ar putea să-ți aducă un câștig financiar în viitor.