MENIU

Horoscop 13 decembrie. O zodie atrage NUMAI RELE! Pare blestemată! Şi greul abia acum începe...

Horoscop

Iata ce v-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 13 decembrie 2021. 

BERBEC

Sunteți nerăbdători să primiți niște vești de la o persoană apropiată. Sunt informații importante pentru voi, care pot schimbă modul în care merg lucrurile acum, așa că nu va puteți concentra la nimic altceva.

TAUR

Este un moment bun să reluați legătură cu anumite persoane din trecutul vostru. Noile proiecte pe care vreți să le porniți sunt imposibil de finalizat fără ajutor.

GEMENI

Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua s-ar putea încheia cu o cină romantică.

RAC

Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

LEU

O măsură administrativă de la birou nu este pe placul vostru și spuneți ceea ce va nemulțumește. O să fiți surprinși când o să vedeți că mai mulți colegi va împărtășesc opinia.

FECIOARA

Un amic va oferă o veste excelență la prima ora și tot ce faceți astăzi o să aibă legătură cu acest lucru. Este posibil să fie legat de concediul din vara.

BALANȚă

Urmează o perioada solicitantă, însă trebuie să înțelegeți că nu puteți să aveți parte numai de evenimente bune în viață. Tratați totul cu maximă atenție și o să vedeți că se vor rezolva repede.

SCORPION

Aveți nevoie de mai mult optimism în viață voastră, pentru că ați intrat într-o perioada în care vi se pare că toată lumea are ceva cu voi. Este un semn că este momentul pentru o pauză.

SĂGETĂTOR

Nu aveți stare. Aveți foarte multă energie și nu sunteți siguri pe modul în care să o consumații. O tură de parc sau poate un abonament la sala poate să fie o modalitate bună.

CAPRICORN

Trebuie să plecați undeva, dar nu aveți toate treburile aranjate și apelați la ajutorul cuiva pe care va puteți baza. Totul va ieși mai bine decât ați fi sperat.

VĂRSĂTOR

O explozie de emoții. Așa o să arate pentru voi ziua asta. Cunoașteți oameni noi care vor ajunge să va fi prieteni pe viață.

PEȘTI

Cineva încearcă să va între în gratii, dar va fi o misiune dificilă, pentru că a greșit și nu sunteți genul de om care să uite repede. Va fi o adevărată provocare.

Mai multe articole despre:
horoscop 13 decembrie