MENIU

Horoscop 10 octombrie. Cum influențează zodiile portalul 10/10 de astăzi

Astăzi, 10 octombrie, este o zi cu totul specială, pentru că este cea de-a 10-a zi din luna a 10-a. Puterea acestor numere mistice va deschide în cer un portal prin care conștiința noastră se poate extinde la nivel cosmic, iar energiile dense ale materiei se vor rafina până la stadiul de lumină astrală.

Aceasta înseamnă că vom avea acces la niveluri mult mai subtile ale existenței, legate de evoluția spirituală și de vindecarea profundă. Este vorba de o poartă magică ce conduce spre lăcașuri nebănuite ale sufletului, dar și de un vortex spiritual, care ne absoarbe spre cele mai înalte dimensiuni ale ființei.

Toate zodiile vor primi influențele spirituale ale Portalului 10/10, dar trei dintre ele vor avea acces direct la energii vindecătoare incredibile.

Berbecul se simte plin de speranță

Această zodie de foc are o conexiune extraordinară cu tot ceea ce este metafizic și imaterial și se bucură întotdeauna de bunăvoința divină. Odată cu deschiderea Portalului 10/10, Berbecul simte că blocajele și temerile din sufletul său se risipesc, iar luptele interne încetează. Va trăi un sentiment de pace pe toate planurile, spiritual, emoțional și fizic și va fi în legătură directă cu ființa sa profundă. Este posibil să primească un premiu, o recunoaștere publică sau o dovadă de respect și admirație din partea unui număr mare de oameni.

Taurul accesează dimensiuni spirituale

Taurul este o zodie profund legată de materialitate, prin însăși natura sa telurică, dar azi va evada în zonele spirituale deschise de Portalul 10/10. Magia îi va invada, literalmente, sufletul și un impuls intuitiv îi va ghida drumul către împlinirea unor dorințe arzătoare. Ceea ce este mai important, astrele îi vor clarifica Taurului tot ceea ce era întunecat în relația sa de iubire, astfel că azi va începe un incredibil proces de vindecare pentru nativii acestei zodii. Taurul este una dintre cele trei zodii cu adevărat binecuvântate de puterea Portalului 10/10 și va trăi din plin eliberarea de suferință și reînnoirea dragostei sale. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 10 octombrie portal 10 10