MENIU

Fetele de la Bambi au îmbrăcat haine de "sărbătoare"

În prag de sărbători ne gândim la cadouri, căldură şi familie. Mai mult ca oricând, ne bucurăm de casa şi o amenajăm astfel încât să ne simţim confortabil. Imagine a firmei din Piteşti, Slava Mobilier la Comandă, fetele de la Bambi s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare pentru noi promoţii. 

„Proiectele sunt realizate gratuit de către un designer cu o vastă experienţă, iar obiectele de mobilier sunt la preţuri accesibile şi de calitate. Bucătăriile, dormitoarele şi chiar living-urile economice sunt la preţuri ce variază între 1798 la biblioteca Toro şi până la 2000 de lei o bucătărie, iar in aceasta perioada primiti cadou si o bratara Rudraksha by Cozy pentru prosperitate”, a declarat jumătatea brunetă a trupei Bambi, Denisa Tănase. 

„Pot fi un fel de Moş Crăciun”

Cu această ocazie, Raluca Tănase şi-a amintit şi de Crăciunul copilăriei. „Au fost momente când am avut şi lipsuri. Am muncit de mici, iar părinţii noştri chiar au făcut eforturi ca să ne ofere tot ce ne doream. Pentru prima noastră pianină au făcut economii şi au renunţat la altele, iar mobila pentru apartament îmi amintesc că au cumpărat-o în rate. Acesta este un motiv în plus pentru care mă bucur că acum ca şi imagine, Slava Mobila, pot fi un fel de Moş Crăciun pentru cei care vor alege mobilier ca şi cadou de sărbători”, ne-a spus blonda.

Mai multe articole despre:
Bambi Trupa Bambi