MENIU

FANTASTIC! Doinița Oancea face bijuterii de LUX? Vezi primele modele

Printre multele activități și pasiuni, actrița și-a găsit încă un mod prin care să își exprime trăirile interioare. Doinița a acceptat să ne vorbească despre noua ei pasiune: “Am simțit o nevoie acută să fac asta.”

Actrița este tot mai activă în ultima periadă. Deși nu o mai putem zări în vreun film, așa cum ne-a obișnuit, Doinița Oancea are toată ziua ocupată. Dacă până acum se preocupa de creații vestimentare, accesoriii, sau scria pe blog, de curând a început să “viseze” câteva modele de bijuterii.“Va fi o colaborare cu un producător care este pe piață de 15 ani, Tria Alfa se numește. Am început deja să lucrez la o colecție de bijuterii care să mă reprezinte. Ideea e simplă. Sunt artist și simt nevoia să-mi manifest trăirile interioare. De ceva vreme am descoperit că pot face asta prin piese vestimentare, accesorii si mai nou, am simțit o nevoie acută să fac bijuterii”, a declarat Doinița Oancea, în exclusivitate pentru realitatea.net

Nu știe dacă va deveni o afacere
Doinița nu s-a gândit la această activitate ca la o afacere. Ba chiar refuză să fie interesată de partea materială. “Dacă fac ceva din pasiune nu pot și nu vreau să gândesc business. Partea materială o exclud. Momentan gândesc doar în zona de creație, am atât de multe idei, încât nu mă pot decide la numărul pieselor din colecție. Poate pe viitor va deveni un business, de ce nu?”, a mai spus Doinița.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Doiniţa Oancea