MENIU

Explicaţia copleşitoare din spatele acestei fotografii. "Am crezut că trăiesc un vis"

O fotografie publicată zilele trecute pe Internet a devenit virală. Motivul? Imaginea ascunde o poveste frumoasă.

Protagonistele fotografiei virale sunt mamă şi fiică. Tânăra în vârstă de 17 ani, Khanittha 'Mint' Phasaeng, a câştigat recent un concurs de frumuseţe, unde a primit titlul de Miss Uncensored News Thailand 2015.

După acest moment important pentru viitoarea ei carieră, fata a vrut să-i mulţumească mamei sale, care ani de-a rândul a muncit din greu pentru a o îngriji şi a o trimite la şcoală.

Aşadar, Khanittha a îngenunchiat în faţa femeii, gest care, în cultura asiatică, exprimă respectul şi recunoştinţa profundă pentru o persoană, scrie Daily Mail.

"Tot ceea ce am azi i se datorează mamei mele. Ea mi-a asigurat o viaţă decentă muncind cu onoare", a explicat tânăra, mărturisind în acelaşi timp că nu s-ar fi gândit vreodată că va trăi momente atât de frumoase, precum cele de la concursul de frumuseţe.

"Când a fost anunţat numele câştigătoarei, am crezut că trăiesc un vis. M-am întrebat cum se poate ca o fată obişnuită să fie încoronată regină a frumuseţii... Tot ce am realizat până acum i se datorează muncii grele a mamei mele", a adăugat ea în cele din urmă.