MENIU

eMAG – Top 10 cele mai tari cadouri pe care le poți face de Crăciun

eMAG vine cu o serie de promoții pentru cadouri de Crăciun pe care poți să le dăruiești celor dragi.

Lista eMAG cu cadouri de Crăciun poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat 10 produse excelente care merită să fie făcute cadou de Crăciun pentru cei dragi. Chiar dacă mulțe dintre cadourile de Crăciun pot fi costisitoare, atunci când vine vorba de cei dragi nimic nu ne poate sta în cale, așa că eMAG vine cu oferte excepționale la o serie de produse.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Telefon Apple iPhone 6

O ofertă specială de la eMAG este prevăzută pentru telefonul mobil Apple iPhone 6. Este unul dintre cele mai râvnite telefoane mobile ale momentului și este un model admirat de foarte multă lume, așa că dacă vă gândeați să oferiți un asemenea cadou cuiva drag dar nu aveați suficiente resurse financiare, oferta de la eMAG este foarte avantajoasă iar telefonul poate fi cumpărat și în rate. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Ceas SmartWatch Evolio

Am ales un model din oferta eMAG de ceas inteligent și foarte avantajos, ideal de făcut cadou de Crăciun pentru cei mai sportivi dintre noi, sau chiar și pentru cei mai leneși care să își monitorizeze activitatea fizică, dar cu ajutorul căruia te poți conecta și la internet, poți prelua telefoane sau alte lucruri. Ceasul Samrtwatch Evolio are o ofertă excepțională și poate fi consultată AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Sistem de andocare Philips Fidelio pentru iPhone și iPod

Nu ai nevoie de prea multe pentru a începe o petrecere la tine acasă sau pur și simplu pentru a te relaxa ascultând muzica ce îți place cel mai mult. Sistemul de andocare Philips Fidelio este dedicat pentru utilizatorii de iPhone și iPod care își pot conecta dispozitivul la aceste boxe și pot asculta muzica stocată pe telefon sau tabletă. Oferta completă este AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Tabletă Lenovo Tab Yoga 3

O tabletă poate fi un cadou excepțional pentru cei mici sau pentru cei mari, de Crăciun. Tableta Lenovo Tab Yoga 3 Pro este dotată cu proiector și procesor Intel Atom Quad Core de 2.2 Ghz. Display-ul are 10.1 inch la o rezoluție QHD și 2GB RAM, iar spațiu de stocare de 32Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Laptop Lenovo G50-80

Laptopul Lenovo este un cadou de Crăciun ideal. În oferta de la eMAG laptopul foarte puternic are o reducere de 18%. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i7 de 2.4 Ghz și display de 15.6 inch la o rezoluție Full HD. Memoria laptopului este una foarte generoasă de 1TB. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Dronă DJI Phantom 3 Advance

Chiar dacă este un cadou de Crăciun ceva mai scump, are o reducere de la eMAG în acest moment de 10% și devine mai accesibil. Cu siguranță orice pasionat de tehnologie care primește un asemenea cadou rămâne foarte impresionat. Prețul pentru această dronă îl găsiți AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Acumulator extern Sony

În era telefoanelor mobile inteligente, cea mai mare problemă sunt acumulatorii care țin uneori chiar mai puțin de câteva ore dacă folosim gadgeturile la capacitatea lor maximă. Un cadou de Crăciun excelent pentru unul dintre apropiații care știți că rămâne mereu cu telefonul fără baterie este una cumulator extern de la Sony. Oferta are reducere de la eMAG de 37% și poate fi găsită AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – DSLR Nikon D5300

Reducere importantă de 17% pentru aparatul foto DSLR Nikon de la eMAG care este dotat cu un senzor de imagine de 24.1 Mp și vine dotat cu obiectivul 18-55mm VR II. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Cadori de Crăciun – Sistem de navigație Garmin Nuvi

Un sistem de navigație foarte avantajos de la Garmin Nuvi beneficiază de o reducere de la eMAG de 16%. Navigatorul are o diagonală de 5 inch și își face update gratuit cu hărțile pe viață. Oferta este disponibilă AICI.

eMAG – Cadouri de Crăciun – Placă de îndreptat părul BaByliss

O reducere de 54% este disponibilă de la eMAG pentru această placă de îndreptat părul. Oferta completă este AICI.

Mai multe articole despre:
emag cadouri de craciun